9 mei: Debat over parkeren in Almere

De nieuwe bibliotheek organiseert iedere tweede woensdag van de maand een debat over actuele Almeerse zaken. De debatten zijn gratis toegankelijk voor alle Almeerders. Op woensdag 9 mei wordt er gediscussieerd over het onderwerp ‘Parkeren in Almere’.

Parkeren in de winkelcentra in Almere is duur. Klanten blijven daardoor gewoon weg. Dat is de ondervinding van de winkeliers in Buiten waar het betaald parkeren onlangs werd ingevoerd. Bovendien levert betaald parkeren bij lange na niet het bedrag op waar de gemeente op gerekend heeft. Ook hebben veel omliggende wijken parkeeroverlast vanwege mensen die in de wijk parkeren. Wat moet er gebeuren om het vastzittende parkeerbeleid weer vlot te trekken?

Aanwezig zijn o.a. Frits Huis (fractievoorzitter van Leefbaar Almere), Martin Ort (Directeur Ondernemingsvereniging Stadshart Almere), Miranda Joziasse (fractievoorzitter VVD), Rob van der Tweel (winkeliersvereniging Almere Buiten), John de Lang (Platform Filmwijk) en Ton van den Berg (Platform Almere Centrum).

Ter achtergrondinformatie een item van Omroep Flevoland over dit onderwerp.

Datum: 9 mei 2012
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Plaats: de nieuwe zaal (in de nieuwe bibliotheek)
Toegang: gratis, inloop vanaf 19.30 uur.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *