Participatie Monitor 2014

Wij horen graag uw mening over participatie in Almere.
Vul de online enquête in!

www.bp-almere.nl/enquete

Meedenken, meedoen en invloed hebben op wat er in onze eigen leefomgeving gebeurt, dat is participeren. Het gaat hierbij om alle ontwikkelingen die bewoners aangaan zoals grote projecten als de Floriade, kleine zaken als groenonderhoud in uw buurt maar ook projecten en activiteiten die door bewoners zelf worden georganiseerd.

Participatienota
Een jaar geleden, dus eind 2013, zijn de basisprincipes voor goede participatie formeel vastgelegd in de Participatienota Almere. We willen nu graag weten hoe het in de praktijk gaat met de participatie in uw omgeving. U kunt ons hierbij helpen door het online invullen van de Participatie Monitor 2014.

Wij horen graag uw mening
Vindt u dat de gemeente tijdig en duidelijk communiceert? Biedt de gemeente voldoende inspraakmogelijkheden en wordt daar echt naar u geluisterd? En welk project uit 2014 zou volgens u in aanmerking moeten komen voor een evaluatie? Heeft u mogelijkheden om eigen initiatieven te starten en uit te voeren? Of kunt u helpen bij initiatieven van anderen? Helpt en ondersteunt de gemeente Almere u hierbij voldoende?

Wie zijn wij?
De initiatiefgroep Burgerparticipatie Almere is een groep betrokken bewoners in Almere die zich sterk maakt voor participatie en – onafhankelijk van de gemeente – de zeggenschap van gemeentelijke aangelegenheden wil verbeteren. Help ons door het geven van uw mening en vul de online enquête in op:

www.bp-almere.nl/enquete

Het invullen kost u slechts tien minuten. Doe dit bij voorkeur voor 1 februari 2015 want dan kunnen wij een aantal door u genoemde projecten gebruiken bij de evaluatie van de Participatienota. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens.
Alvast bedankt voor uw medewerking!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *